Подарувам роденден

Подарувам роденден прекрасно поминат, со љубов, среќа и радост со убаво друштво и муабет со песни и шеги до бескрај.

Прочитај повеќе

Кој ја сака Македонија?

Долго време слушаме дека некои се патриоти, некои предавници, некои терористи, некои бранители… Чудно е тоа што сите ја “сакаат”

Прочитај повеќе

За пет минути

Во пет минути до дванаесет помислив на тебе. Помислив што правиш, дали си со некого, дали спиеш, дали се смееш,

Прочитај повеќе

Кражба

Крадењето е престап. Кражбата во големи размери е бизнис. Ограбувањето на цел еден народ е политика. Posted by Dragan Spasov

Прочитај повеќе