А извини да те прашам, колку си по Рихтер?

rihter-pocetna_majkatiitatkoti

Разговараат јак и слаб земјотрес;
Јакиот: Јас кога ќе мавнам во некој град, го срамнувам со земја. А ти?
Слабиот: Јас ќе…

Posted by Dragan Spasov Dac on Monday, July 3, 2017

595x90

Посетено 1.120 пати