Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот

Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот, ќе ти одговори: “жал ми е за оние работи

Прочитај повеќе

ЈЕден Пут, ЈЕден КуФер, ЈЕден Сандук…

Скоро СВите Почетоци се различни : ЈЕден муж и ЈЕдна ЖЕНА , сВе ЈЕдно , може и двајца људи СаМо

Прочитај повеќе

10 интересни работи кои не ги знаете за Белата Куќа

На пример: Еден претседател беше преплашен од прекинувачите за светло Дизајнирана е да личи на Ирскиот Парламент George Washington го

Прочитај повеќе

За нашите баби и дедовци…

[fblike] Хилари има 69, Доналд 70 години. Еден од нив ќе раководи со Америка и светов малтене, од утре. Па

Прочитај повеќе

Ех да си имав..

[fblike] Да си имав сега западно-европска платичка, во гаража паркирано едно ново мало спортско аутце за низ град и едно

Прочитај повеќе

Уткриле нува планита ву Сунчевуот Систм

Слушам во кола: Радиоводителка 1: “Уткриле нува планита ву Сунчевуот Систм’ Радиоводителка 2: ’Ти да ни мислиеш ди литаш натуму’

Прочитај повеќе

Поклон за Мама

И се лутев на мајка ми порано, кога ќе и купев нешто од мерак, кога очекував да блесне од радост

Прочитај повеќе

Ееееее мајсторе, ногу ме скрати овај пат

”Ееееее мајсторе, ногу ме скрати овај пат” – му рече петката на злобниот дилер. Posted by Кирил Стоименов on Friday, August

Прочитај повеќе