Политичари, не ни давајте леб и игри туку перспектива!

Новост ли е ако кажам дека Христос е долготрпелив и многумилостив?
Не верувам. Сте го сретнале тоа негде низ книги или и…

Posted by Otec Pimen on Tuesday, January 31, 2017

Посетено 723 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!