Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот

starec-na-klupa_majkatiitatkoti
Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот,
ќе ти одговори: “жал ми е за оние работи што не сум ги направил!”

Alfa-GooolemNovogodisenPopust-2017-11-16-1180x90

Посетено 1.329 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!