ИСКРЕН ТВИТ

Најискрено да ви кажам, од грав твитам најмногу.

Никад не дозволувај секоја година ти да чекаш до 2 саат по полноќ да ги мењаш стрелките на саатот

ИМА И ДРУГИ ДОМА! НЕ Е ФЕР. @shristovski Никад не дозволувај секоја година ти да чекаш до 2 саат по полноќ да ги мењаш стрелките на саатот. Има и други дома! #NeEFer

Кога ќе го видиш дечко ти со бившата во 2 вечерта не паничи…

Коога ќе го видиш дечко ти со бившата во 2 вечерта не паничи, може си дужат пари. — Маца Срце (@Malaghata) October 21, 2013

Не знам зошто не ја легализираат проституцијата?!

Барем поедини девојки никогаш нема да мора да се бават со глума, пеење и водителство.

Никогаш не му верувај на човек со бела атлетска маица…

“Никогаш не му верувај на човек со бела атлетска маица под кошула”. - Франo Ласиќ

Да не беше дремкава ќе немаше кој да ме фаќа навечер

Да не беше дремкава ќе немаше кој да ме фаќа навечер. — Бејби Пастрами (@Publishermkd) April 12, 2013

Шо прај дијаспората во лето во #Маќедонија?

Шо прај дијаспората во лето во #Маќедонија? – Забите.