Никад не дозволувај секоја година ти да чекаш до 2 саат по полноќ да ги мењаш стрелките на саатот

ИМА И ДРУГИ ДОМА! НЕ Е ФЕР.
@shristovski

saat i vremeНикад не дозволувај секоја година ти да чекаш до 2 саат по полноќ
да ги мењаш стрелките на саатот. 
Има и други дома!
#NeEFer
Посетено 854 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

Watch Onyx Equinox (Dub) Episode 7 (https://animeplanet.cc/m/d2A7/ep-7) at website https://animeplanet.cc jojo part 4 anime planet

Interspecies Reviewers (https://gogoanime.be/m/xaDz) Episode 12 at website https://gogoanime.be. See more your name gogoanime