Скопје е проклет град, знам да го кажам тоа уште одамна

kafe-in

Скопје е проклет град, знам да го кажам тоа уште одамна. Зашто? Поради помодарството и феноменот на толпа, руља, од кое …

Posted by Sasho Hristovski on Wednesday, October 29, 2014

megasport-baner-text

Посетено 686 пати (1 денес)

Сашо Христовски

Сашо Христовски

Сашо Христовски