Здраво дечко, за мене едно Фрапе и спакувај ми два шамара за по пат…

Здраво дечко, за мене едно Фрапе и спакувај ми два шамара за по пат…
Ја мислев дека тоа Фрапето треба да те Фрапира, а не да те протера…
(Посетено 172 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*