Кога веќе мора да започне школото…

Новата детска соба  е прогласена за слободна територија.

За вашите најмили да бидат среќни, погрижете се секогаш
да го добиваат најдоброто.

За новата школска година да тргне како што треба, потребно е детето да е среќно, а тоа значи наспано! Сонот е здравје, од спиење се расте, а од соништата се создаваат нови идеи! Најубаво се спие и сонува во нова детска соба, таа е прогласена слободна територија.
Посетено 465 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!