ЈЕден Пут, ЈЕден КуФер, ЈЕден Сандук…

Скоро СВите Почетоци се различни : ЈЕден муж и ЈЕдна ЖЕНА , сВе ЈЕдно , може и двајца људи СаМо

Прочитај повеќе

10 интересни работи кои не ги знаете за Белата Куќа

На пример: Еден претседател беше преплашен од прекинувачите за светло Дизајнирана е да личи на Ирскиот Парламент George Washington го

Прочитај повеќе

За нашите баби и дедовци…

[fblike] Хилари има 69, Доналд 70 години. Еден од нив ќе раководи со Америка и светов малтене, од утре. Па

Прочитај повеќе

Ех да си имав..

[fblike] Да си имав сега западно-европска платичка, во гаража паркирано едно ново мало спортско аутце за низ град и едно

Прочитај повеќе

Уткриле нува планита ву Сунчевуот Систм

Слушам во кола: Радиоводителка 1: “Уткриле нува планита ву Сунчевуот Систм’ Радиоводителка 2: ’Ти да ни мислиеш ди литаш натуму’

Прочитај повеќе

Поклон за Мама

И се лутев на мајка ми порано, кога ќе и купев нешто од мерак, кога очекував да блесне од радост

Прочитај повеќе

Ееееее мајсторе, ногу ме скрати овај пат

”Ееееее мајсторе, ногу ме скрати овај пат” – му рече петката на злобниот дилер. Posted by Кирил Стоименов on Friday, August

Прочитај повеќе

Соопштение за јавност по повод неодамнешното “грицање” нокти во автобус на ЈСП

Соопштение за јавност По презентирањето на видеото на порталот Daily Mail во кое Македонец онака симпатично си ги сече ноктите

Прочитај повеќе