Кога ќе се разочараш од себе, кога ќе помислиш дека си неупотреблив глупчо и вишок дел…

Кога ќе се разочараш од себе, кога ќе помислиш дека си неупотреблив глупчо и вишок дел, гомно у патки шо

Прочитај повеќе

Они праат тематски паркови, ние немаме ни Луна Парк

Од 7-ми април, следната година, на само неколку километри од Барселона, се отвара тематскиот парк на Ферари. Паркот ќе располага

Прочитај повеќе

Можда у Македонија не можеме да се пофалиме со ногу автопатишта…

Можда у Македонија не можеме да се пофалеме со ногу автопатишта, ама затоа па можат да ни подзавидат на бројо

Прочитај повеќе

Братски топол совет како да ја изненадите девојката оваа зима!!!

Иде зимо… [fblike] Зимото обично од небото паѓа кристален воден мраз у облик на снегулки, или кај обичните смртници попознато

Прочитај повеќе

Баба ли е, Андроид ли е!!!

Бабите се моќни суштества, нешто слични на Андоридите и Киборзите: При промена на положбата испуштаат звуци како пнеуматска пумпа (Пример:

Прочитај повеќе

Прошеташ го цел свет, видеш најразлични култури, врнеш се дома

Прошеташ го цел свет, видеш најразлични култури, врнеш се дома и па си говедо неваспитано. Седи си по кафаните, не

Прочитај повеќе

Знаете ли зошто Сити Мол се вика Сити Мол а не Сити Дур?

Пошто е тажно унатре!!! [button color=”#000″ background=”#fff” size=”small” src=”http://http://majkatiitatkoti.com/author/dablju/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од Кирил Стоименов[/button]

Прочитај повеќе

Тоа шо имам отворено деветнаесе new tabs, не мора да значи…

Тоа шо имам отворено деветнаесе new tabs и у исто време трчам кардио по дневната, не мора да значи дека

Прочитај повеќе