Што изјавија познатите околу даночната стапка од 18%


XXL:
18% те љубам, 18% е да

Александар Митевски:
18% Фанки…

Али Ахмети:
По рамковен не е 18…

Амди Бајрам:
Немој да ми крадете финти со процентите, ќе ве молам…

Коки без Дуле:
Колку треба да се плати…

Ѓорѓе Иванов:

Саше Политико:
Маму ви јебем, стоки, да ви ебам се по дома

Драган Вучиќ:
Сано сокчиња за вас!!!

Посетено 981 пати