Фчерашни Новости – Епизода 7 (Видео)

Доколку не ги гледавте Фчерашни Новости, еве ви ги овде…сервирани на тацна     [button color=”#fff” background=”#3A1B5A” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/tag/%D1%84%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/”]Можеби сте

Прочитај повеќе

Познати светски личности кои починале во 2016 година (Видео)

[fblike] 2016- година кога уметноста ја објави својата смрт… Погледнете го видеото на НОВА

Прочитај повеќе

Современ швајцарски часовник во кој времето е вгравирано

ETCH by 42 Foundry Механизмите на швајцарските часовници одамна го стекнааа култниот статус, цените главно се екстремно високи, но современото

Прочитај повеќе