Најдобри музички спотови во 2016 година за љубителите на архитектурата

Сјајни музички спотови со импресивна архитектура и ефективни екстериери Музичките видеа кои имавме можност да ги погледнеме во 2016 година, покрај својата визуелна естетика , успеаа да не изненадат со и нивните неверојатни архитектонски објекти кои често беа вклучени во нив, како...

Новогодишната честитка од нас нека биде со песната и спотот на Меморија “Среќна Нова Година”

Меморија ни го врати сеќавањето на убавото време што го живеевме… Среќна Нова Година!

Трендафил Бенд – Пушење

Трендафил и Игор, 31 Декември 2015. Рибник Маврик – Маврово

Дали ние на 31ви ќе испраќаме, ќе дочекуваме, или и едно и друго… или ништо од тоа…

Дали ние на 31ви ќе испраќаме, ќе дочекуваме, или и едно и друго… или ништо од тоа… Се испраќа нешто што ни е мило, нешто што ни оставило трага во душата, и ни било убаво дека сме поминале заедно некое време. Ако не ни било убаво… зошто воопшто...