Селебрити, скарани со вкусот за облекување

Зошто некои би сакаале да носат нешто како ова…? “Мода” зборот може да бидат доста протегала да се вклучат голем број на чудни, но сепак убави стилови на облека и носат. Инспириран од сопствената убавина и стремеж да се постигне уште поголема јавниот...

ПРЕМИЕРА: “Брачна игра” од Едвард Олби на 8-ми мај во МНТ, Мала сцена

#‎премиера‬ #брачнаигра #мнт “Брачна игра” од Едвард Олби во режија на Тони Михајловски Џек  - Игор Џамбазов Џилијан – Весна Петрушевска Премиера на 8-ми мај МНТ Мала сце...

Амбасадата на Република Македонија во Канада не може да и помогне на Ивана Чолаковска!!!

Јас сум Ивана Чолаковска, патувам 3 години низ светот со мотор, и поминавме 41 земји, надминавме многу пречки кои се обидоа да ме присилат да се откажам, но јас продолжив да се борам затоа што мислам дека исполнувањето на мојот сон e aтоа што ме прави да се издигнам како личнос...