Розата е најубава кога е сама!

Чекаше, чекаше, чекаше… На крајот сфати дека не вреди да чека нешто кое повеќе не ја содржи истата чистина која ја имало на почетокот, како блесокот на утринската роса која се одбива од зракот на сонцето и ги заслепува сите со својата убавина. Таа беше изгубена во в...

Кој Гледате На Фотографијата: Мерлин Монро Или Алберт Ајнштајн?

Секој има различна перцепција врз работите, но во овој случај доколку вие ја перцепирате Мерлин Монро наместо Ајнштајн на претходната фотографија, најверојатно ви требаат очила. Според истражувањата на Институт за технологија е направена анимација за проверка на видот составе...

На лошо враќам со уште подобро

Можеби сум силна под маската на слабоста бидејќи ги знаам своите стравови и недостатоци. Неминовно е дека во минатото беа изразени, јас бев кревка, покревка од ова што сум денес. Мозокот ми беше во тотална конфузија, дозволував да бидам манипулирана и тотално им веру...

Јас Имав 17, А Таа 26 И Маж, Ова Е Нашата Приказна

За да ве воведам целосно во прикаската накратко да се запознаеме. Јас сум средно високо крупно момче со плава коса, сини очи и доаѓам  од провинција како што не нарекуваат лугето од главниот град. Во Скопје дојдов да учам ама работите се измешаа. Сега имам 19 години и уште ...

Што добиваш со мало IQ?

Кaкви небулoзи и будaлaштини се изнaчитaв денескa нa Фејсбук… Пoчнaв дa рaзмислувaм зa нивoтo нa интелегенцијa нa мoјoт нaрoд. Сo мaлo IQ дoбивaш гoлем QR! .

Зошто постојано ве чеша задникот?

Сигурно сите ве има чешано задникот досега, а не сте ја знаеле вистинската причина за тоа и постојано сте чепкале со раката таму назад, но чешањето сепак не престанувало. Не зборуваме за она чешање од нехигиена, туку за чешање настанато од медицински причини, а тоа се следнит...

Џабе и да се ставам на диета, никогаш нема да бидам со неа

  „сакам да бидам цвеќарка и да живеам на месечината“ Во мојата зграда живееше едно девојче, по цели денови си играше пред влез и на сите ни беше омилена, секогаш не’ поздравуваше и најслатко на свет ќе се насмееше кога поминувавме покрај неа. „што сакаш да бид...