Уште нешто сакам да кажам на темата, може?

kontaktna emisija

Се јавува жена во контактна емисија, збори пола саат и на крај вика:
– Уште нешто сакам да кажам на темата, може?
– Може…

Posted by Kalina Kosi on Friday, February 17, 2017

Посетено 1.263 пати