Ако сакаш да исчезнеш, пресели се во Скопје. Градов се претвори во бермудски триаголник!


Мртво момче пронајдено во Нерези. Мртва девојка пронајдена во Волково. Момче од Ѓорче исчезнато со месеци. И уште неколку такви неразјаснети исчезнувања. Што се случува? Зошто никој не реагира? Кога Миле го поттурнаа во притвор, цела држава се крена на нозе и се дознавме. Пресови, камери, јавни изјави на надлежни, оставки, се направивте специјално за него и неговата „траума“. А за децава и траумата на нивните семејства, кога ќе слушнеме глас?

Ако сакаш да исчезнеш, пресели се во Скопје. Градов се претвори во бермудски триаголник!

Посетено 15.386 пати