Избањат, исчешлан, намирисан, дотеран, среден…

decko_majkatiitatkoti

Има такви, што секој статус им е три дена смислуван, пет пати проверен, избањат, исчешлан, намирисан, дотеран, среден .. мислиш ќе го жениме..

 

Посетено 3.458 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!