Сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството

Учиш новинарство, сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството и на крај ти даваат да спушташ

Прочитај повеќе

Се знај зошто е неделата…

Се знај зошто е неделата. За миење на Ладата, ракија и семејно насилство. — Мр Моџо Килингтон (@mojokilington) August 16,

Прочитај повеќе

Attack on Titan (https://animeflix.nl/m/Wm) Episode 25 at ANIMEFLIX anime flix app

Watch So I'm a Spider, So What? Episode 2 at Crunchyroll crunchyroll one free trial per payment method