На аудито прозорот на дугме му се отварал за 3 секунди

На аудито прозорот на дугме му се отварал за 3 секунди. Бич плиз на југото тргам штрафцигерот и прозорот се

Прочитај повеќе

Замислете само како му е на чинарот во Охрид

Ај ние сме 10-тина дена, ами замислите како му е на Чинарот…цели 1100 години со Охриѓани. — Александар (@alxQ) August

Прочитај повеќе

Родител: Не ти купуваме оригинал патики

Не ти купуваме оригинал патики, уште ти расте ногата. #ТраумиОдДетството — На Баба Најубавиот (@MRisafov) September 19, 2014

Прочитај повеќе

Aко Сме Од Исто Село – Соселани, Aко Сме Од Ист Град – Сограѓани

[fblike] Aко сме од исто село – Соселани Aко сме од ист град – Сограѓани Ако сме од иста држава

Прочитај повеќе

Македонците го испоштуваа празникот

Македонците го испоштуваа празникот, сите го преминаа граничниот премин Богородица — Д Зоро (@The__Zorro) August 28, 2015

Прочитај повеќе

Како Ќе Познаеш Охридски Твит?

[fblike] Како ќе познаеш охтидски твит? – Е така, се примеТВИТ… — Реликтна (@LeCaffeine) April 10, 2013

Прочитај повеќе

Ја Утепав Од Лајкање Каролина На Инстаграм…

[fblike] …абе еднаш да вратеше на лајк. еднаш. На #Водно ☀️ A photo posted by @karolinagocheva on Apr 18, 2015

Прочитај повеќе