Битлси Од Тесто

[fblike] Сакаш палачинка со ликот на Пол, Џорџ, Ринго или можеби да личи на Ленон… [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=4CPkRRFa2Pg[/youtube]

Прочитај повеќе

“Безгрешниот” Џон Ленон…дечкото од Ливерпул

Џон Ленон у 60-ти години за времето на својата најголема светска слава има изјавено: “Битлси се попопуларни дури и од

Прочитај повеќе