Зависноста од „Фејсбук“ врз мозокот влијае како кокаин

И покрај тоа што поминувањето на време следејќи ги новостите на најпопуларната социјална мрежа се чини сосем безопасно, сепак, доколку дозволиме потребата да се најавиме на ФБ да започне да нè контролира, наместо ние неа, можеби треба да разбереме на кој начин оваа „потреба“ влијае врз нас и што точно се случува со сивата маса во нашите глави.

Прочитај повеќе

113-годишна жена мора да лажe за да се приклучи на Фејсбук

Ана сакаше да се приклучи на Фејсбук откако представник на продажба на смартфон  ја научи како да користи  интернет. 113-годишната жена

Прочитај повеќе

Што значи да си популарен на социјалните мрежи?

Да си популарен на Твитер или на Фејсбук е исто како да имаш најголемо куре у градинка.

Прочитај повеќе

Rascal Does Not Dream of a Dreaming Girl Episode Full at website https://animefreak.ws my hero academia animefreak

Watch Jujutsu Kaisen (TV) Recap Episode Full at website https://gogoanime.be one punch man season 2 gogoanime