„Денот 420“

Денес се слави Денот на марихуаната или „Денот 420“ или 20 април, е ден кој го слават милиони уживатели и поддржувачи на марихуаната ширум светот. Славењето на овој празник претставува дел од урбаната супкултура, и на овој ден се одржуваат големи собири и прослави…

Прочитај повеќе

KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! (https://funimationfree.com/m/Edv) Episode 10 at Funimation funimation settings

Re:ZERO -Starting Life in Another World- Season 2 Episode 13 at website https://kissanimeonline.com kiss x sis kissanime