Татко ми од уста двоеше, од скромната полициска плата, да ме школува

“Татко ми не е терорист, од уста двоеше, од скромната полициска плата, да ме школува, облече, нахрани и да ми

Прочитај повеќе

Само во создавањето на ова ѓубре сме сплотени

Само во создавањето на ова ѓубре сме сплотени.Сите заедно без разлика на верска,национална или партиска припадност. pic.twitter.com/Z2eCSdX6uQ — Aleksandar Tortevski

Прочитај повеќе

Есен

Есен: -Германија: Пиво, секс -Франција: Вино,секс -Шпанија: Мед, ореви, Секс -Македонија: туршија, оцет, ајвар , остај ме капнта сум …

Прочитај повеќе

Watch Panda-Z: The Robonimation Episode 30

AnimeFLV: Power Stone (Dub) anime episode 26 online free at https://animeflv.uk watch anime

Watch anime online for free at TwistMoe anime

Ninja Hattori-kun Episode 2

Fairmark: https://fairmark.com/forum/users/animefreakws/

Fileforum: https://fileforum.com/profile/animefreakws