Граѓаните револтирани! Во Куманово, Центар и Струмица…

Граѓаните револтирани! Во Куманово, Центар и Струмица истура снег – локалната власт молчи! — Ljubiša (@Sulimanovic) January 16, 2017

Прочитај повеќе

Нема странец што дошол тука да живее а да не прозборел македонски

Нема странец што дошол тука да живее а да не прозборел македонски. Освен србите. Они живеат и по 75 год

Прочитај повеќе

Watch Banana Fish Episode 7 (https://animeplanet.cc/m/VZpR/ep-7) at AnimePlanet manga anime planet

Watch Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? (Dub) Episode 4 (https://animefreak.ws/m/10Or/ep-4) at AnimeFreak one piece animefreak