Само во создавањето на ова ѓубре сме сплотени

Само во создавањето на ова ѓубре сме сплотени.Сите заедно без разлика на верска,национална или партиска припадност. pic.twitter.com/Z2eCSdX6uQ — Aleksandar Tortevski

Прочитај повеќе

Адвокатски совет: Kако да се одбраните ако ве приведат за боење

Фото: Роберт Атанасовски Ако ве приведат за фрлање боја.Кажете дека сте фрлиле но сте сакале да утнете и дека сте

Прочитај повеќе

The Seven Deadly Sins: Revival of the Commandments Episode 24 at AnimePlanet anime planet hunter x hunter

Watch One Punch Man 2nd Season Episode 4 (https://gogoanime.be/m/erlg/ep-4) at website https://gogoanime.be gogoanime one piece