Дете, сакам да бидам дете пак

Четири станици одев пешки по снегов. Чадор имав. Не го отворив. Намерно. Ми се дишеше чист воздух, ми се гледаа

Прочитај повеќе

Име и заслуга

Нобеловата награда секоја година се доделува во неколку области: физика, хемија, економија, литература, медицина, мир. Замислете го сега за сега

Прочитај повеќе

KissAnime kissanime twitter: The Rising of the Shield Hero Season 2 Episode 1-Preview

AnimeFreak animefreak latest: Watch Attack on Titan Season 3 Part 2 (Dub) Episode 5 (https://animefreak.ws/m/z5dr/ep-5)