Почина Фидел Кастро

 Почина во деведесетата година од животот Кубанскиот револуционер кој го одбележа 20. век, а на многумина им беше трн во око…

Прочитај повеќе

Почина Бата Живоиновиќ – Почивај во мир Валтер

Бата, почивај во мир #batazivojinovic #valterbranisarajevo #rip #legend #yugoslavia A video posted by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti) on

Прочитај повеќе

WCOStream anime sites: Dr. Stone (Dub) (https://wcostream.cc/m/KrxW) Episode 24

ANIMEFLIX banana fish animeflix: Watch Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Episode 8 (https://animeflix.nl/m/Dvva/ep-8)