Крвта Не Е Вода, Крвта Е Ефтин Коњак

[fblike] Ја знаете ли реченицата која кажува дека крвта не е вода? Тоа во метафорички превод значи дека крвта сепак

Прочитај повеќе

А, од која партија си ти, извини?

Завршив факултет кој го сакав нормално без иднина во нашата држава како и секој друг, но сепак сум перспективна личност

Прочитај повеќе

Да беше банкнота од 100 евра, ќе те еб*в за две минути

Бевме четири другарки и еден другар, не сакам да споменувам имиња сега, но ќе ве запознаам на кратко со животот

Прочитај повеќе

Ако не сум машко, не значи дека не можам да ти го закачам

Влагам така у еден ноќен клуб во Скопјево ваше, а јас Битолчанка. Кога пишувам вака на моменти со скопски акцент

Прочитај повеќе

Кога Губиш, Добиваш?

[fblike] Кога губиш на спортско ливче во кое си вложил пари, зарем добиваш нешто? Секогаш те паѓа таа една утакмица,

Прочитај повеќе

Можеби Има Многу Риби Во Морето, Но Јас Не Знам Да Пливам!

[fblike] Ме учеше како да пливам, но не ме научи како да пливам сама без тебе. Животот е како водата

Прочитај повеќе

7 Дневни Навики Кои Ќе Ви Ја Зголемат Силата И Самодовербата

[fblike] Она што го правиме постојано, не одразува какви сме навистина, рекол Аристотел. Тоа значи дека вашите дневни навики го

Прочитај повеќе

12 знаци дека партнерот ги злоупотребува вашите емоции

[fblike]Постојат врски кои на почетокот се совршени, но како што одминува период стануваат загушливи и не притискаат да ги прекинеме.

Прочитај повеќе

Зошто девојките влегуваат во врска со мажи кои знаат дека ќе им делуваат отровно?

Секој има свои причини поради кои одлучува дали ќе направи нешто или не, затоа не смеат да се осудуваат ничии

Прочитај повеќе

Сакам да се самоубијам…

Тоа е тоа што те убива пред да се самоубиеш самиот… Искрен текст напишан во почетна фаза на депресија, кој

Прочитај повеќе