Которчевиќ за Џамбазов: “На ЧОВЕКОВ му личи да личи!!!”

Под споделената фотографија на Игор Џамбазов од Инстаграм, Томислав Которчевиќ, автор на музиката и текстот на песната “Време за Плачење” го

Прочитај повеќе

ЗЛАТНА БУБА МАРА ТИК ТАК 19 издание

[fblike] Награда за трајни вредности за Игор Џамбазов 19 тото издание на најпопуларното шоу  во нашата земја, оваа година ќе

Прочитај повеќе