Да си го почитуваме сопствениот живот повеќе од останатите околу нас

Да си го почитуваме сопствениот живот повеќе од останатите околу нас.Да си заминеме на време ако некој друг го стави

Прочитај повеќе

Весна Петрушевска: Не сте сами на овој свет

Благодарност, опуштање и дарување исклучително добро делуваат на вашето расположение. Отвoрање кон самите себеси и размислување за тоа што се

Прочитај повеќе

Немој денес да не си се насмеала! – Весна Петрушевска

Веќе седма година одам на одмор со децата сама и со нашите кучиња –  на број се четири или во

Прочитај повеќе

Весна Бејби: Јована ми пиша пред малку… има 11 години, напишала книга “Тајните од моето срце “на Браево писмо, ме покани на промоција

[fblike] Јована ми пиша пред малку… има 11 години , напишала книга “Тајните од моето срце “на Браево писмо ,

Прочитај повеќе

Весна Бејби: Овој профил на Игор е лажен и е злоупотреба

 ЕДИНСТВЕН ОФИЦИЈАЛЕН  ФАН ПЕЈЏ НА ИГОР ЏАМБАЗОВ  powered by www.majkatiitatkoti.com

Прочитај повеќе

Весна Бејби: Ете зошто сме сите болни, вирозни и грипосани, знаев!

Ете зошто сме сите болни , вирозни и грипосани,знаев ! Само не знаев дека цела држава има недостаток од доленаведеното✔️

Прочитај повеќе

Глумците пеат: МНТ прoслава (Видео)

МНТ прослава… #mnt #igordzambazov #vesnapetrusevska #livemusic #live #music #skopje #macedonia A video posted by Мајка Ти и Татко Ти (@majkatiitatkoti)

Прочитај повеќе