Весна Бејби: Ете зошто сме сите болни, вирозни и грипосани, знаев!

bejbe
Ете зошто сме сите болни , вирозни и грипосани,знаев !
Само не знаев дека цела држава има недостаток од доленаведеното✔️


Полесно ќе добиете грип и ќе настинете

Недостатокот на секс ја намалува изложеноста на бактерии (да, ние сме изложени на бактерии за време на секс), а тоа ќе доведе до слабеење на имунитетот.  Заборавете на мед и лимон и фрлете се на акција под чаршафите додека не е предоцна.

baner-igor-forza

Посетено 10.966 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!