Да си го почитуваме сопствениот живот повеќе од останатите околу нас

Да си го почитуваме сопствениот живот повеќе од останатите околу нас.Да си заминеме на време ако некој друг го стави не…

Posted by Vesn Bejbimama Petrusevska on Thursday, January 4, 2018

Посетено 284 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!