ПРОМОЦИЈА НА КНИГА: До 101 и назад – Драган Спасов Дац

do-101-i-nazad-02
Дац со своето првенче

Вечерва во Мистер Џек се одржа промоцијата на книгата До 101 и назад, книга првенче на актерот Драган Спасов Дац.

Дел од атмосферата …

Посетено 1.270 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!