Шо продаваат овие Јеховините Сведоци?

Четврток, пазарен ден.

Меѓу тезгите со овошје и зеленчук на поштените земјоделци, штанд поставиле и Јеховините сведоци.

Минат татко и синче низ гужвата и синчето прашува:

-“Тато, шо продават овие чичковци?” -мислејќи на Јеховините сведоци
-“Муда за бубрези синко!” – одговори таткото мрштејќи се како вработен у единица Алфи

Посетено 350 пати

watch anime free. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

My Hero Academia Episode 7

online anime AnimeDao One Piece

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Part 2

AnimeDao Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!! Episode 3

free anime online Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita.