Што да правите доколку ве нападне Стивен Сигал?

  1. Џабе не губете време да го гледате у очи, нема ништо да прочитате од тие бланко листови.
  2. Никако не се движете околу билијард
  3. Ако сте веќе таму, сами ги скршете билијард-стаповите бидејќи во спротивно ќе ви бидат скршени од глава или грб. Топките веднаш у дупките.
  4. Никако не удирајте со рака
  5. Нити со нога
  6. Секако е џабе
  7. Ако у случај имате пиштол, џабе би е, пошто Стивенчо наш ќе ви го турне од рака со црната билијард топко којашто заборавите да ја пуштите у дупка.
  8. Немој слулчајно да сте земале ќерка негова или жена за заложник. Скапо ќе ве кошта
  9. Пробајте да молите за милост, има шанса да ве помилува и да ве остави понижени…
Посетено 615 пати