Ало Боуви што правиш?

Бев да се договорам со попот
што песна да ми пее кога ќе умрам
Ми отпеа 2-3 трејлера од тие
што стандардно ги пеат на погреби
ама нешто не ми фаќа уво
„ај да ми ја пееш Ashes to AshesBowie
-го прашувам
„не ја знам таа“
„еве ти“ – му давам цд, „ имаш време
да ја научиш додека да умрам.. само
песната, не треба кореографија“
„нема шанси, си имаме свои песни“
„а бе не забавај, кај плаќам можеш една песна да научиш“
„џабе ме молиш, не ја учам“
„е па јас за инает не умирам.. а и случајно
ако умрам нема ти да ми пееш“

.
„ало Боуви што правиш ?“
„еве ништо, го фарбам окото во зелено“
„ај да не ти одземам време.. ќе можеш
да ми пееш на погреб?“
„пааа.. кога мислиш да умреш, да видам дали сум слободен“
„а бе не планирам ама случајно ако ми се деси“
„ок.. само пиши 2-3 дена порано да се организирам“
„еј супер, ај чао и поздрави ја Иман и кажи и’
да набаци некое килце..чисто пријателски ти кажувам“
„ќе и пренесам, извини брзам сега ќе ми се исуши бојата“
„ок фала ти… ај чао“

Посетено 3.488 пати

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

watch anime free Attack on Titan (Dub)

watch anime dub My Hero Academia Season 2 (Dub)

anime to watch AniWatch My Hero Academia Season 5 (Dub)

AniWatch The Seven Deadly Sins: Dragon's Judgement Episode 15

SK8 the Infinity