МИШКО ЈЕЛУШИЌ

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

misko jelusic
Мишко Јелушиќ
Првото кафе го пијам во 6 часот сабајле пред лаптоп листајќи Фејсбук се додека не стане ќерка ми, да бидам искрен уживам баш во тоа кафе кое го пијам сам. Веќе околу 7 саат почињаат припреми, кој за на работа кој за у школо. Е тек тогаш настанува гужвата по дома, некој пред огледало некој у купатило, па секој делува збунет на свој начин, што попрво, рано насабајле.  Неизбежно е и второто кафе коа веќе стана рутинско, а го пијам во фирма со колегите, сето тоа е пропратено со утринските вести и најновите информации за случувањата кај нас и во светот.
Тоа па тоа, со еден збор “остарев”.
Посетено 1.696 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!