Зошто ми наплаќате РТВ такса кога јас немам телевизор?!?

mtv-majkatiitatkoti

Отишол некој да се жали во МРТВ и вели:- “Зошто ми наплаќате РТВ такса кога јас немам телевизор?!?“- “Имате лаптоп, па…

Posted by Emilijan Iljoski on Monday, November 30, 2015

Посетено 6.306 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!