Имам нешто да им порачам на овие шо сакаат да ги тргаат спомениците – Кирил Стоименов

pastramajka

На овие шо планират да ја ги тргат спомениците, имам да им порачам неколку работи:
Ај ако може пет свински пастрамајлии, винстон црвен и четири литра вранец на улица Борис Трајковски, број 26.
Посетено 3.280 пати