Животни Исцртани По Човечки Тела

[fblike]Хипер-реална имитација, инзвонредна дарба.

Овие цртежи од животни по човечките тела ја репрезентираат
близината и споеноста меѓу двата вида. Колку повеќе ги
гледам луѓето, толку повеќе ги сакам животните.
Посетено 681 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!