Што изјавија Црногорците за посетата на Бекамови на Свети Стефан во Будва?

Бекамови моментално летуваат во Будва, на Свети Стефан…

Еден Црногорец ја соопштува веста на друг:

-Абе брат, Бекамови се на Свети Стефан на летување.
-Топ, ќе идат ли вечер на Адил?

Посетено 664 пати