Еден припадник на ромската етничка мањина ми продава…

Еден циган, мајстор на импровизацијата, школски до осмо, го гледам на пазар и ми вика:
aparat-Школски за тебе апаратче, милина имам, џабе цена…
-Колку мегапиксели е?
-Не знам, ама одлично мере притисок, мајќе ми…
Посетено 965 пати