Жените нека не кажуваат многу за големината

Женска главо, како мислиш: “големината не е битна”?!
krigla pivo_majkatiitatkoti
Жените нека не кажуваат дека големината не е уопште битна.
 Ја си знам како ми е кога пијам мала и кога пијам голема кригла пиво. 
Посетено 1.165 пати