Кажи бројче – нати бебе?

На родилка од Гинекологија ѝ дале погрешно бебе и неа ја криват пошто погрешен број кажала жената кога си го зимала. Тој…

Posted by Kalina Kosi on Monday, January 29, 2018

Посетено 1.744 пати