Жени

[fblike]kikbokser_zeni_majkatiitatkoti

-ме сакаш?
-да
-и јас тебе..сакаш да се фатиме?
-не можам, многу си глуп
-добро ќе се опаметам и ќе завршам факултет
После 8 дена на Штулов се враќам со диплома
-еве се опаметив, сакаш сега да се фатиме?
-не, ти течат мрсули
Ги шмркнав мрсулите
-а сега?
-не бе, види како си облечен
Отидов кај најдобрите стилисти, ме пицнаа
како за селска свадба во август
-а сега, види колку сум убав
-пак не,многу ти се плави очите, сакам потемни
Ги офарбав со црн маркер
-а сега, нели сум најубав?
-поубав си од пред тоа ама немаш смисол за хумор
Добро… научив 12.000 вицеви
-а сега?
-што да ти кажам, пак не, има нешто што не ми е по ќејф
Ради неа отворив фирма и се збогатив,
станав масон, политичар и филантроп,
вежбам јога, кик-бокс и шах
купив кола, плазма и фритеза…..
-а сега?
-не..уствари знаеш што, повише те сакав
кога беше глуп
Аххх жени, иди сфати ги
Посетено 1.389 пати