Куче ишарано со маркер, што гадови ќе бевте, бре?!

Ако некому не можеш да му помогнеш, молим те не му одмагај.
Ако со години одминуваш миленици напуштени од своите „господари“ и оставени на милост и немилост, не им прави зло!

Што народ ќе бевме бе, колку злоба во нас може да има за да шарате кучиња кои патем ништо не ви направиле?

Овој чин не е на старец, овој чин е на дете, најверојатно средношколец. Па, старино дали гледате каков пример ѝ  оставате на младината?? Гледаат од вас како убивате, колете, правите… а, сигурна сум дека повеќето од психопатите се старци кои лечат фрустрации врз напуштените миленици. Не велам улични, бидејќи некогаш имале дом… а, сега ги напуштаат.

Не сакам да кудам, можам да судам. Бидејќи злосторството е за осуда. Напакстувањето на невино суштество е за осуда и тоа како!

Кај ќе ви оди душата, бре изроди низаедни!

Посетено 1.449 пати

https://animeheaven1.com/. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

anime streaming That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2 Part 2

watch animes Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

animeheaven es AnimeHeaven JUJUTSU KAISEN (Dub)

My Hero Academia Season 2 (Dub) Episode 25

AnimeHeaven Attack on Titan Season 2 (Dub) Episode 5