За Виноскоп напишале

vinoskop-naslovna_majkatiitatkoti
За Виноскоп напишале
„Во текот на изминатите десет години фестивалот стана заштитен знак на есента во Скопје, како и привлечна туристичка атракција за голем број на странски туристи кои секоја година ги има во што поголем број.“
ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА??????
Хахаха чартери доаѓаат од Аљаска и Монголија
специјално за Виноскоп,
студентите во Аргентина имаа екстра распуст
за да дојдат на настанов
Октобар Фест ќе го поместат во Март зошто
сме им биле конкуренција,
листава е бескрајна
како што е и нашата самобендисана глупост…

595x90

Посетено 1.052 пати